събота

Златка Райкова не е женена, но има избраник в тестов период

Златка Райкова не е женена, но има избраник в тестов период

За наскоро откритата си сватбена агенция Златка Райкова разкри по-подробно в шоуто на Иван и Андрей, в което беше гостенка. Блондинката вече не е сърдита на двамата водещи и твърди, че е над дребнавостите човешки, пък и думите на водещите са им написани от сценаристите, оправдава ги още красавицата.

От гостуването й в предаването се разбра, че името й вече е патентовано като търговска марка. Фирмата й предлага голямо разнообразие от рокли, покани, украса и дори пръстени. Вече има и много клиенти, разбира се, които търсят нейните услуги. Именно така известността се превръща в пари.
Поради смяната на името на блондинката във „Фейсбук” от Райкова на Лазарова, тръгва мълвата, че се е омъжила и е приела фамилията на нейния приятел Павел. Всъщност истината е, че плеймейтката е направила смяната напълно шеговито и няма нищо общо със сключване на брак, разкриват от „Хотнюз”.
Тя споделя, че се радва на добра връзка с половинката си, изпълнена с флиртове и романтика, което  й е напълно достатъчно. За нея няма нужда от други мъже и смята също, че е перфектна в домакинстването. За съжаление обаче много от приятелите й са я изоставили заради сериозната й връзка. Русокоската изразява и съжалението, че хората й завиждат точно заради отношенията й с мъжа до нея и по-малко за красотата й.
За сватба все още не се говори, тъй като Златка най-напред иска да разбере дали е избрала идеалния мъж за нея, а период от около две години обикновено е идеален за това. Така че сега е време за проба, за да няма после раздели.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.