събота

Галена върви сама към върха


Галена върви сама към върха
Фолк изпълнителката на “Тихо ми пази” заяви най-отговорно в интервю, че каквото и да е постигнала в живота, го е постигнала сама и с много усилия. Поради тази причина има изключително много врагове, които й завиждат. Стремят се да я спъват и да й създават пречки към успеха, но тя винаги намира начин да преодолее препятствията.
“Сама си създавам врагове”, отсича Галена, цитираха я от bliasak.bg. След това обяснява, че се справя с всичко в живота самичка, без каквато и да е помощ и това не се харесва на мнозина. Тогава те се превръщат първо в нейни завистници, а по-късно и във врагове.
Фолк дивата споделила още, че в момента тече усилена подготовка за предстоящото й турне в US. Там е намислила да изпълни за сънародниците ни химна на България, за да почувстват българското.
Разкрива също така, че от нея може да се очакват много новаторски приумици, които да впечатлят старите й фенове, а и да привлекат нови такива.
Припомня си с усмивки как е втрещила публиката по време на церемонията за награждаване на звездите на “Планета”. Тогава се появила с изключително дълга коса, която всички сметнали, че е нейна, а всъщност била перука. По-късно имала и друго представяне, като излязла на сцената вече с истинската си прическа, значително по-къса.
Почитателите на Галена останали в недоумения кога е успя да се подстриже толкова бързо.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.