вторник

Палавите цици на родните певици

Палавите цици на родните певици
През 2004 година Джанет Джаксън заголи гръд при един сценичен дует с Джъстин Тимбърлейк. Причината според повечето светски спецове беше, че Джанет иска да съживи интереса на медиите към себе си, тъй като кариерата и била в застой. Номерът мина успешно, защото нямаше медия, която да не отрази събитието. След това родните ни звезди „купиха" този трик и редовно радват феновете си с някоя снимчица, я по цица, я без бельо...


Андреа не пропуска възможността да покаже я лявата, я дясната или и двете си гърди.
Готова на всичко, за да е номер 1, Андреа не пропуска възможността да покаже я лявата, я дясната или и двете си гърди. В последно време все по-често обективите на фотографите надничат и под полата на русокосата чалгаджийка.








Камелия също от време-на време показва радостни гледки.
Камелия също от време-на време показва радостни гледки. Макар и това да е умишлен трик на фурията, няма как да не и признаем, че го прави с финес и не дразни за разлика от други нейни колежки.






Мария разкрива силиконова гръд
Мария рядко позволява да надникнем дълбоко в пазвите й.  На концерта на Planeta Derby 2009,във Варна, 6000 души видяха как Мария разкрива силиконова гръд. Миньончето обясни, че това било сянка от микрофона...Преценете сами.









Галка от бившия дует Каризма също показа цица на свое участие скоро
За да не остане назад и да привлече внимание върху позабравента си персона, Галка от бившия дует Каризма също показа цица на свое участие скоро. 


Източник blife.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.