вторник

Омъжените жени да пазят мъжете си от Владо Карамазов


Актьорът спи със женен мъж комшия

Актьорът спи със женен мъж комшия
За Владо Карамазов се знае, че открай време държи в пълна тайна личния си живот. Това той прави според вещи клюкари, заради сексуалните си предпочитания. Въпреки усилията му обаче, репортерите на „Шок” сензационно са разкрили, че в момента той има връзка с автомонтьор.
Фактът, че актьорът задоволява нагона си с женен мъж прави ситуацията двойно по-деликатна. Аферата между двамата започнала преди две години. Забивката между секс партньорите станала в асансьора на входа им. Карамазов и механикът обитават апартаменти в столичния квартал „Зона Б5”.
Автомобилният техник имал съпруга и дете в 3. клас, но това очевидно не е пречка да лудува извън брачното ложе, при това с мъж. Щом историята се размирисала, започнали да се роят и детайли във връзка с нея. Така например запознати твърдят, че много често, веднага след работа, монтьорът отивал с мръсен гащеризон при любимия си и изпълнявал всичките му перверзни желания. Същите многознайковци навлизат и в темата за психологическата страна на въпроса. От тази гледна точка те обясняват дълго просъществувалата връзка с това, че не се основавала на емоции, а се крепяла единствено на задоволяване на сексуални нужди. Любопитен факт е, че Карамазов е грижовен син и въпреки че родителите му отказват пари, той пълни хладилника им с кашкавал и месо, които те нямало как да му върнат.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.