петък

Лияна разголи гръд за списание


В ролята на „черния лебед” Лияна покорява феновете на Mr. BiG

Лияна като "черен лебед"
В ролята на „черния лебед” Лияна покорява феновете на Mr. BiG
Попфолк изпълнителката Лияна е лице на новия брой на трупащото популярност мъжко списание Mr. BiG.
В провокативна фотосесия тя се вживя в ролята на „черния лебед” или фаталната жена, завладяала не едно или две мъжки сърца и превърнала ги в шепа пепел.
Идеята за снимките екипът откраднал от едноименния филм „Черен лебед”, за участието си в който съвсем скоро Натали Портмън грабна „Оскар”, а неин реализатор е Велислава Каймаканова-Ножарова.
Красотата на Лияна разцъфва така, както изпод черната окраска се крие чистата й и нежна душа, е посланието на фотосесията, на която всички ценители на женската хубост ще имат възможността да се насладят.
Малко след като провокативните кадри станаха достояние на онлайн потребителите, започнаха да валят и коментари за това как се е справила Лияна в новото си амплоа.
За преобладаващата част от коментиращите изпълнителката на „Ох, ох” е неотразима в изявата си за Mr. BiG.
Такава жена, с такова тяло и излъчване! Просто няма начин да не изглежда уникално! Прекрасна си, Лиянче!”, пише don_doni.
Има обаче и такива, които предпочитат да коментират поведението й на „лека жена”, а не изявитe й на модел: „То такава пропаднала жена, освен по цици, няма как по друг начин да се снима!”.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.