петък

Ивана реши да бяга от България


С напредване на възрастта Ивана започва все повече да се замисля за бъдещето
С напредване на възрастта Ивана започва все повече да се замисля за бъдещето, когато вече няма да е толкова привлекателна, т.е. кариерата й на певица ще приключи. В последно време чалгаджийката изпадна в депресия заради годинките, удари 40-те. За да излезе от трудното положение обаче Ивана реши да избяга в чужбина, разкриват близки до звездата.
Изпълнителката, позната на всички български мъже като жена, която желае да им прави компания в някоя квартална кръчма, вече не се надява на някакви сериозни възходи в известността. Решила е обаче да забегне в чужбина, спорет мълвата – в САЩ, където преди време Ивана имаше турне от няколко концерта. Тогава се изнесе информация, че е получила черен печат, защото отивала с туристическа виза, а изкарвала пачките без да си плати данъците за това. В САЩ не е разграден двор, както у нас, така че това е напълно вероятно, а и се е случвало и с много други български изпълнители.
За да замине за чужбина обаче на певицата й се наложило да научи английски език. Сега тя ходи на курс, срича „ей-би-си“ и се моли на всички богове „да стане работата“.  Ивана няма търпение да започне търсене на хубави оферти извън граница, затова курсът, на който се е записала, е интензивен и се очаква да приключи до два месеца.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.