понеделник

Миленита изпъчи гърди в „Под прикритие”

Миленита изпъчи гърди в „Под прикритие”
Певицата пипна бюста си и вече не е толкова плоска


Позабравената певица Миленита, която напомни за себе си с ролята си на барманка в сериала „Под прикритие”, прави всичко възможно, за да изглежда атрактивно на малкия екран. Чаровната дама се е погрижили да се отърве от плоската си фигура, като вероятно е тунинговала бюста си със силикон. Новите си форми, изпълнителката демонстрира по време на светски купон по случай новия сезон на кримисериала.

По време на цялото парти Миленита гордо се пъчеше с женските си прелести и вдигаше наздравица след наздравица. Някои от присъстващите дами с по-набито око обаче опровергаха подозренията за наличието на силикон в гърдите на певицата.


Те обясниха, че напращелият бюст на блондинката е само хитър женски трик, който се постига лесно с повдигащ сутиен. Недостатъкът на този способ обаче е, че в „часа на истината” става ясно, че прелестите са само зрителна измама.

Истинското име на Миленита е Милена Николова. Тя има интересна за годините си биография. Родена е в Куба, живяла е в Испания, в Мексико, а през последните години и в България. Записва право в Софийския университет още на 15 години и на 19 е вече бакалавър. Дебютът й в киното е в продукцията „Лора от сутрин до вечер”.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.