сряда

Алисия поиска от Валери 300 000$

Алисия поиска от Валери 300 000$
Безпрецедентни суми за издръжката и осигуряването на Валери Божинов-младши е поискала фолкдивата Алисия от бащата на детето Валери Божинов, съобщава “България днес”.


Певицата претендира за рекордните 300 000 евро, които футболистът трябва да преведе на детето си. Сумата се изисква като влог, с който наследникът на Валери Божинов ще осигури бъдещето си.

“Не сме очаквали подобен иск. Алисия разправяше наляво и и надясно по телевизията, че няма да търгува със сина си и няма да го използва за разменна монета”, коментират от семейството на футболната легенда. Нападателят бил шокиран, след като узнал на каква сума е оценила бившата му половинка тяхната раздяла.

Той нямал нищо против да се грижи за финансовата издръжка на сина си, но въпросната шестцифрена сума го накарала да се хване за главата. Претенциите на Алисия не свършили дотук. Тя поискала допълнителна месечна издръжка за Валери-младши в размер на 7000 евро.

“Това вече преля чашата, - добавят хора от обкръжението на Валери. – Алисия много добре знае, че Валери не е стиснат, но той няма никакво намерение да се подлага на изнудване”.

От своя страна певицата се надява, че съдът ще вземе предвид огромната заплата на бащата на детето си. Футболният талант получава между 2 и 3 милиона евро годишно в португалския “Спортинг”. Алисия обаче отказва да коментира публично какви са причините да поиска толкова голяма издръжка, съобщава “България днес”.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.