четвъртък

Елена Петрова се налива от мъка по Калин Врачански

Калин разбил сърцето на актрисата

Елена Петрова се налива от мъка по Калин Врачански
Вярно е, че не само Елена Петрова е залавяна от органите на реда да шофира в нетрезво състояние. Но по-въздействащото и предизвикващо най-малкото разбиране в нейния случай е, че става въпрос за любовна драма.
Тя не просто пие, а дави в мъка любовно разочарование. И то не по съпруга милионер, с когото се развежда и само тя си знае какво й струва и защо го прави. Звездата от „Стъклен дом“, оказва се, съвсем искрено и почтено е била страстно влюбена в партньора си в сериала, симпатягата по всеобщото женско мнение – Калин Врачански. Любовта обаче в момента е вече несподелена. Та затова тя е била спипана да кара пияна в центъра на София, след като преди това обърнала няколко уискита в тузарския бар „Планет“. Проверката на полицаите показа, че в кръвта на къдрокосата актриса има цели 1,3 промила алкохол, което за нищо и никаквите й 50 килограма си е доста сериозно количество изпит концентрат.
Припомняме наученото от приятелите й и след това отразено в пресата, че покрай снимките на сапунката за Би Ти Ви двамата заформиха интимна афера, но краят дойде твърде бързо. Злите езици мълвят, че откакто Диляна Попова се включи в снимките на третия сезон на „Стъклен дом“, секс символът Калин пренасочил вниманието си към нея и обърнал гръб на Петрова. Елена не можела да приеме факта, че отново е зарязана, след като преди година се заговори за развода й с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Лабилната психика на красавицата бързо я тласнала към чашката, в която тя почти всяка вечер търси утеха.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.