вторник

Родата на Софи Маринова се изпотрепаха


Софи Маринова
Неприятен инцидент забърка името на гласовитата фолкаджийка Софи Маринова в (махаленски) скандал. Братът на ромската перла прострелял баща си с ловна пушка заради хиляда лева, пишат от „Шок“.

При последното посещение на Софи в родната й къща в Етрополе, певицата както обикновено оставила хилядарка на баща си, за да има с какво да изхрани родата. Доста честа практика била Маринова да оставя парички на ромските си братя и сестри, и нормално, нали са й рода?
Работата обаче се оказа в буквалния смисъл „циганска“. Ден след като Софи си заминала за столицата, подпийналият й брат заплашил бащата, че ако не му даде една част от сумата, която кака му оставила, щял да го

Софи Маринова и доведеният й син Дачо
Софи Маринова и доведеният й син Дачо, с когото работят за бебе
гръмне. Впоследствие циганинът изпълнил заканата си, но за щастие мерникът му се оказал много неточен и прострелял родителя си в крака.
Свидетели на цялата случка станали съседи на Софи Маринова, които по-късно обяснили пред репортер на „Шок“, че разправии от този род в семейството на певицата са ежедневие, затова не се намесили, когато проехтял куршумът.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.