сряда

Дарина проституирала, преди да се омъжи за Илия Павлов

връзката между Дарина и Илия Павлов

Скандални тайни, касаещи връзката между Дарина и Илия Павлов - как са се срещнали за пръв път, как нейният живот се преобърнал напълно, излязоха на светло през последните дни.


Илия Павлов - босът на „Мултигруп", бе покосен на 7 март 2003-та от снайперист на излизане от офиса си. Убийството му така и остана неразкрито, макар години по-късно много останали скрити тогава детайли около покушението да са изяснени.
Едни от най-дръзките слухове бяха, че съпругата му Дарина е била виновна за неговата смърт.
Злите езици тогава твърдяха, че тя е забъркала големи каши в модния бизнес, предизвиквайки множество негативи от страна на модните босове, за които нейният съпруг заплатил с живота си. След смъртта му на Дарина й излезе прякор "веселата вдовица", породен от разхайтения й и весел начин на живот, който си позволяваше, вместо да отчете нужното уважение с траур.
Разкрития пишат историята на това, как всъщност Дарина се домогнала до богатството на Павлов. За "Шоу" Атанас Панайотов разкрива  скандални тайни, касаещи връзката между двамата, и как са се срещнали за пръв път, след което нейният живот се преобърнал напълно.
Едно от шокиращите разкрития е това, че Дарина била държанка на Данчо Ташев, който пък е един от по-известните тарикати в столицата.
Атанас разказва, как по онова време, за провинциалните момичета пътищата към успеха и града не били много.
Те трябвало да се уредят с някой баровец, че да могат да пробият в столицата.
Дарина първо била проститутка, работеща за Ташев,
която била пускана на "червиви" с пари чичковци за дрога и преуспява след срещата си с Илия Павлов.
Панайотов разказва, как Дарина била готова да "разтвори крака" за една златна гривна. Така направила тя и с Камен, наричан от Маргините - Качо. Но гривната била наистина специална - златна " змийска плетка".
Друг е въпросът, че ако слуховете са верни, то тогава Дарина доста трябва да се е постарала в леглото на Илия. Панайотов твърди, че мафиотът я взел за жена, след като се влюбил в нея и дълго време по комшийски й носел цветя, а накрая я откупил от Данчо Ташев като му платил "тлъста пачка".
Днес Дарина е спрягана от цял свят за бъдещата съпруга на Берлускони

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.