сряда

Константин и Алисия записаха дует, вижте го!

Константин и Алисия записаха дует, вижте го!
С този кадър бе промотирана песента. Снимка: YouTube

Песен на Константин и Алисия трябваше да има своята премиера днес. Дуетът се очакваше с интерес, още повече, че двамата са в двете конкурентни на пазара фирми "Пайнер" и "Ара Мюзик".

"Скъпи приятели, трябваше да излезе новият ми проект, но за мое огромно съжаление това няма да се случи. Ядосвам се, защото положихме много усилия, за да го реализираме и за да ви изненадаме с нещо много различно. Съжалявам, защото наистина си заслужаваше, но... в крайна сметка това е живота, случват се и такива неща понякога. Гледаме напред и се усмихваме!", написа певецът.

Двете компании обаче си стиснаха ръцете и клипът бе представен вчера.

Дуетното парче на Алисия и Константин носи заглавието "Не си ти" и е дело на Йорданко Василковски-Оцко и Мариета Ангелова. Видеото е режисирано от Александър Моллов, а сценария носи голяма доза провокация.

"Подобен проект в действителност коства много усилия и е обект на сериозни преговори. Въпреки всичко и всички, в крайна сметка в него е вложен огромен труд, който не бива да бъде подценен. Освен това работата на двамата артисти има за цел да радва публиката и да създава настроение, и е редно интересите да отстъпят място пред основните принципи на творчеството", обявиха от музикалните компании.



dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Предоставено от Blogger.