събота

Юксел Кадриев съди Венета Райкова

Юксел Кадриев съди Венета Райкова

Юксел Кадриев е завел дело срещу Венета Райкова.




Повод за това се оказало гостуването на бившата съпруга на водещия - Бонка, преди седмица в предаването „Горещо".

В „Шоуто на Слави" Кадриев каза, че ще съди Венета „заради изречени лъжи в това предаване".

Водещият каза още, че тогава Венета го набедила, че той нямал завършено висше образование. Освен това в същото това предаване бившата му - Бонка, пък твърдеше, че Юксел поддържа интимна връзка с мъж.

Новинарят опроверга тези лъжи в „Шоуто на Слави". Юксел показа дипломата си за завършено висше образование на образователно-квалификационна степен „Бакалавър", с което опроверга слуха, че не е завършил образованието си. Кадриев каза още, че дипломата му ще бъде показана и в съда, като доказателство по време на делото.

По повод спекулациите, че е гей новинарят открито заяви: „Аз съм хетеросексуален. Не съм гей".

„Ти имаш доказателство, че не си гей и това е дъщеря ти", каза Слави. Всъщност 10-годишната Габи се оказа ябълката на раздора между Юксел и Бонка. Екс-съпругата му, която реши да даде интервю за предаването на Венета обвиняваше Юксел за това, че той не й позволява да вижда детето. Припомняме, че родителските права са дадени на бащата, а не на Бонка.

Бонка обвини новинаря в това, че има секс афера с топ ченге. Разбрал предварително, че бившата му жена ще гостува при Венета, Юксел най-учтиво помолил колежката си да не излъчва интервюто, тъй като това щяло да се отрази негативно върху психиката на детето. Венета обаче категорично отказала с мотива, че интервюто вече било записано и изпратено в телевизията.

Ден преди излъчването на въпросния видеоматериал с Бонка Венета пратила sms на Юксел: „Имаш право на отговор. Можем да те запишем, когато пожелаеш". Малката подробност обаче била, че това нямало как да стане в същото това предаване, в което гостува бившата му съпруга.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.