събота

Колко са Десиславите в попфолка?


Най-малко 5 известни певици се казват Десислава – 4 от тях са руси и само едната е брюнетка

 
ДесиСлава държи запазената марка на името
ДесиСлава държи запазената марка на името
Титулярката ДесиСлава

Тя е номер едно, защото първа патентова това име в родния попфолк, още когато беше брюнетка и част от фолк лейбъла на Митьо Пайнера. ДесиСлава бе и първата, която въведе модата колежките й да се преобразяват в блондинки, защото видяха, че при нея важи правилото – русо гладно няма.
Джоана
Всъщност това е псевдонимът на най-новата фолк бомба в гилдията. Истинското й име е Десислава Маринова. Знойната араджийка по образование е инженер химик, но самата тя избира хобито си да пее да се превърне в работа. Интересен факт за певицата е, че носи руса перука под обръснатата й нула номер оригинална коса, която на цвят е тъмно кестенява.
Джина Стоева

Десислава Стоева от Русе
Джина всъщност е Десислава Стоева
Всъщност това е Десислава Стоева от Русе. И тя както предните й колежки решава да си лепне артистичен псевдоним, за да се наложи в попфолк средите. Позната като Джина, а не като Десислава, певицата жъне големи успехи в кариерата и не се тормози от факта, че не я назовават с рожденото й име.
Джена

Джена е кръстена на порно актриса
Джена е кръстена на порно актриса
Джена или Десислава Валентинова от Разград. Това е истинското име на любимата певица на Митко Пайнера, което родителите й са избрали през 1985 година. Джена е просто артистичният й псевдоним, с който я кръщават нейни продуценти. Той е заимстван от името на известната американска порно актриса Джена Джеймисън.
Деси
Единствената чернокоса сексбомба в това преброяване, към момента оттеглила се от фолкгилдията. Ще я запомним с дуетите й с Тони Стораро и Драго Владов, които я направиха супер известна. За свой псевдоним тя е избрала краткото Деси от цялото си име по лична карта Десислава.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни новини

Архив на блога

Предоставено от Blogger.